Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 04.12.2011.
10:19
Srna A
Izraelska vlada suočava se sa neuobičajenim kritikama najvećih jevrejskih organizacija u SAD nakon što je pokrenula reklamnu kampanju u kojoj poziva izraelske iseljenike da ne ulaze u brak sa američkim Jevrejima "neznalicama" ili da decu odgajaju u SAD.
Nedelja 04.12.2011.11:40
E, da je nama eksremnih nacionalista u Srbiji koliko imamo izdajnika (prodavača duše,naroda i srpskih teritorija) druge bi ptice nama pjevale. Naši na vlasti nastoje da izbace iz Zemlje što veći broj ljudi kako bi lakše manipulisali ostatkom. Sjeme im se zatrlo.
Nedelja 04.12.2011.11:50
'ebes rat bez jevreja, tu su oni uvek, gledaju koga da zavade pa da napune svoje kasice PRASICE... Ja sam upoznao oko 200 jevreja do sada, i svi su bili odvratni, stipse, arogantni, podli, neverovatna stvar da su svi, bez izuzetaka takvi, ja prvi nisam u to verovao dok nisam poceo da ih upoznajem... Drze se zajedno, sektasi, masoni, i samo na lovu misle, nista drugo njih ne zanima... Gledam tipa, jevrej, vodi cerku, malu, i mala podigne babi torbu, jedan stepenik, pa su tu pokretne stepenice, i otac ,napadne babu da mu da 5 eura, ja mislio zeza se, ali ne, on ozbiljno insistira, a obucen do jaja, vidi se da ima love... Ja ne vidim Srbina da moze tako nesto da uradi, i da tako vaspitava decu.
Nedelja 04.12.2011.12:55
ВОЛТЕР, француски књижевник, 18. век: "Зашто су Јевреји омражени? То је неизбежна последица њихових закона; они морају или све да освоје или да их мрзи читаво човечанство. Јеврејски народ се усуђује да испољи непомирљиву мржњу према свим народима и диже се против свих господара; увек суверен, увек похлепан према богатству других људи, увек варварски - мањи од маковог зрна у несрећи, горд у срећи."
Nedelja 04.12.2011.12:09
NEMA TU CUDA ! Materijalizam u sluzbi globalizma zavadio bi dva oka u glavi. Mentalitet i socijalna sredina Amerike dovodi do ovoga da se posvadjaju sa Izraelskim jevrejima. PS.nije ovo nista strasno!
Nedelja 04.12.2011.12:18
Ova svadja izmedju Jevreja sa zapada i izraleskih Jevreja traje vec godinama unazad, Novac i Religija.
Nedelja 04.12.2011.12:25
Мислим да је ово довољан показатељ неукима,који све Јевреје трпају у исти кош,да нису у праву! Амерички и Израелски јевреји се разликују!Нема народа у свету који је сложнији од њих,па опет има проблема,без обзира на то што су их невоље натерале на сложност! Е,да смо ми макар приближно као они?!
Nedelja 04.12.2011.18:12
Амерички Јевреји или они који живе у Палестини су исти. Јврејин је Јеврејин где год био у свету, као што је Србин исти да живи у Чикагу или Пећинцима. Има и других народа који су сложени, не само Јевреји. "Да смо приближно као они", НЕ ДАО БОГ! Народ којима је основна религија НОВАЦ!Народ који живи као паразин на телу домаћина.Где год даживе, та земља је економски уништена.Људи кажу Адолф је кренуо да их убија, а многи не знају да су их у Француској у 14. и 15. веку убијали као највеће зеленаше и пљачкаше. Да су их прогањали и у Енглеској,Иберијском полуострву.У којој год држави да живе,њихова Тора је та које се држе, а не Устава те државе.А шта пише у Тори.
Nedelja 04.12.2011.18:16
Не-Јевреје називају ГОЈЕ, тј. сматрају их робовском снагом. Размисли, да ли си чуо некада да је неки Јеврејин ковач, обућар, обичан радник у фабрици и слично. Не, нити ћеш икада чути и видети. Јеврејин је лекар, професор, златар, банкар, политичар, газда фабрика....Зашто, претплатили су се на та места или су остали народи неспособни или шта је проблем? Једноставно сматрају све послове сем оне побројане за најгоре, за робовске које су оставили другим не-јеврејјским народима. Уосталом, Јевреји у Палестини су отели територију и сада спроводе најгори могући терор над недужним палетсинским народом. Није Јеврејин невин, погледај само Јерусалим, Витлејем, Газу па ћеш видети које у ствари какав.
Ponedeljak 05.12.2011.06:09
Имаш право на своје мишљење исто као и ја на своје,с том разликом што мени "имран" не пише плусеве!Изгледа да ниси ништа научио о гебелсовим следбеницима али то је твој проблем!Свако добро!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)